Copyright 2011 by "Taxi Breda"    All Rights reserved    info@easytaxi.nl
Antwerpen Airport
Luchthaven vervoer naar of van Antwerpen Airport.

Voor het vervoer naar de luchthaven Antwerpen hebben wij taxiservice hoog in het vaandel staan. Al onze chauffeurs zijn netjes gekleed en helpen u graag een handje met de bagage of met het uit en instappen van de taxi. Als u een taxi boekt van de luchthaven naar huis of bijvoorbeeld uw hotel in Breda, dan neemt de chauffeur na de landing op de luchthaven Antwerpen Airport, telefonisch contact met u. Wij bieden u ook de keus om een chauffeur met een naambordje bij de meetingpoint of gate te laten wachten. Dit is vooral makkelijk als er gasten overkomen voor een bedrijf, of gewoon als u familie wilt laten opwachten.

Voor het luchthavenvervoer zijn er taxi busjes tot en met 8 personen.
Als u met meerdere personen op vakantie of zakenreis gaat dan kunt u voor een taxi busje kiezen. Alle busjes zijn voorzien van navigatie systemen zodat de chauffeur altijd uw adres of bestemming kan vinden. De 8 persoons bussen van het merk Opel.

Voor het luchthaven vervoer hebben wij speciale taxi tarieven.
Wij bieden u vaste taxitarieven van elke plaats in Nederland naar de luchthaven Antwerpen Airpot. Staat uw woonplaats er niet bij, stuur ons dan een email met uw verzoek, en u ontvangt van ons een prijsopgave. Onze luchthaven tarieven liggen lager dan het standaard tarief wat in taxi's gehanteerd wordt.

Zakelijk luchthaven vervoer met luxe Airporttaxi.
Ook het zakenleven besteld zijn taxi bij ons om naar de luchthaven te gaan. Wij weten dat het belangrijk is voor bedrijven dat de taxi op de afgesproken tijd aanwezig is, en dat de chauffeur service biedt. Zakelijk wordt er veel gebruik gemaakt van onze pick up service op de luchthaven Amsterdam Schiphol Airport. Wij kunnen uw gasten opwachten met een naambordje bij de meetingpoint of de gate, net wat u wilt. Alle klanten krijgen van ons een direct telefoonnummer zodat ze ons altijd kunnen bereiken.

Met onze luchthaven taxi service maakt u een goede keus!

Submit Website to Search Engines - Add URL